Ursnygga kändisar får ner vårt självförtroende!


Vissa dagar känner man sig ursnygg. Det spelar ingen roll vad man har på sig, hur man är sminkad eller vad folk säger. Man bara känner det direkt när man ser sig i spegeln på morgonen. Idag har jag en snygg-dag!

Men förstås finns ju motsatsen också. De dagar då man prövar allt man har i garderoben men hittar ändå inget som passar, när man märker alla sina skavanker och hittar alla möjliga fel på sig själv men aldrig på någon annan. Dessa dagar blir inte bättre av alla människor man ser i tidningar ser ut som toppmodeller, jaa nästan gudinnor!

Om inte ditt självförtroende, dina vänner eller vad som helst som hjälper dig med en egoboost klarar av att få dig att glömma din dåliga dag, så finns det ju alltid en räddning. Du går bara till den närmsta datorn, och går in på denna sida. Här ser man jättebra hur lätt man kan bli supersnygg på bild bara genom lite redigering, eller egentligen genom ganska mycket redigering...

Så tänk på det nästa gång du har en dålig dag, när du bara vill krypa ner under täcket och gömma dig, och aldrig komma upp mera. Ingen är ursnygg hela tiden, inte ens supermodeller. Du duger bra precis som du är, och det är just därför dina nära och kära tycker om dig. För att du är du, och bara bara du!



http://plasticsurgeon.hugs-u.com/wp-content/uploads/2007/12/paris-hilton-lips.jpg

Inte ens Paris Hilton lyckas vara snygg hela tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0